Hälsa och skönhet

Min blogg om hälsa och skönhet

Jag överraskade min vän med dagspa i Varberg

- Posted in Hälsa by

Dagspa i Varberg är perfekt för min stressade vän

Min vän har varit väldigt stressad på sistone, hon har haft mycket på jobbet och känner att hon går runt med en konstant stress. Jag bestämde mig därför för att bjuda henne på dagspa i Varberg.

Det finns ett ställe jag har varit på tidigare som har dagspa i Varberg och som jag var väldigt nöjd med. Där finns två bastur, en infraröd och en vedeldad bastu och man får även låna badrock, badhandduk och badtofflor vilket är smidigt. Sen tyckte jag väldigt mycket om miljön där, det är ett lugn över hela stället - en perfekt miljö för min vän som är så stressad.

Detta dagspa i Varberg erbjuder även olika behandlingar som man kan boka så jag bestämde mig även för att bjuda min vän på en massage också, det kändes som att hon verkligen behövde det.

Vi var där igår och hon är så tacksam för att jag bjöd henne på detta dagspa i Varberg, det var precis vad hon behövde sa hon. Nu har hon äntligen kunnat släppa stressen lite och fått koppla av. Hon tyckte också att detta dagspa i Varberg hade otroligt vacker och lugn miljö. Hit kommer vi komma många gånger till!

Dagsspa i Varberg - perfekt när du behöver avkoppling